Huren in Janninkkwartier,
Type A3

  • 1350 - 1395 p/m
  • 167 m2 woonoppervlakte
  • 96 m2 kaveloppervlakte
  • 3 slaapkamers
  • 2 bouwnummers
Er zijn twee hoekwoningen van woningtype A3. Ook weer bijzondere woningen en zelfs nog een flinke slag groter, namelijk ca. 160 m² woonoppervlak. Deze woningen hebben op de begane grond geen tuin, maar een royaal terras van ruim 36 m² op de eerste verdieping. In plaats van een houten berging heeft deze woning een aangebouwde stenen berging van ca. 10 m².

Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via de voordeur aan de zijkant kom je in een ruime hal met toilet. De hal biedt toegang tot de enorme woonkeuken van ca. 44 m². De woonkeuken heeft een klein niveauverschil in de ruimte; iets verhoogd en heb je nog een mooie ruimte om bijvoorbeeld heerlijk te relaxen. Door de hoge vide is dit een ruimte met volop daglicht.
Eerste verdieping: op deze verdieping vind je een riante woon-/zitkamer van ca. 25 m². 
Tweede verdieping: vanuit de woonkamer gaat een trap naar de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer.
Derde verdieping: deze verdieping biedt een slaapkamer en een technische ruimte. 

Kortom: een heerlijk ruime hoekwoning, met een enorm terras, volop ruimte en daglicht en een bijzondere indeling met woonkamer en keuken verdeeld over twee woonlagen.
 

Kavelkaart

Prijslijst

NummerNr. Status Kavelopp. Woonopp.Opp. Slaapkamers Prijs
Meer
1 Verhuurd 96 m2 160 m2 3 € 1350 Bekijk
22 Verhuurd 96 m2 160 m2 3 € 1395 Bekijk

Ander aanbod van Huren in Janninkkwartier