Type C2,
Bouwnummer 9

Met ca 160 m² is woningtype C2 ook weer zo’n heerlijk ruime woning. Een tussenwoning gelegen aan de Zuiderval. Van deze woning is er maar één in het project!

Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via het hoger gelegen gedeelte bij de voordeur kom je in de ruime woonkeuken van ca. 45 m². De toepassing van een vide vanaf de voordeur tot in de keuken, maakt de ruimte extra licht en net even anders! Vanuit de woonkeuken is er toegang tot het toilet en de inpandige berging. De berging is van buiten bereikbaar via de achterzijde van de woning. Deze woning heeft in plaats van een tuin op de eerste verdieping een terras over de volle breedte van de woning.
Eerste verdieping: de hele verdieping is bestemd als woonkamer. Met extra veel daglicht door de vide aan de ene kant en toegang tot het balkon aan de andere kant, is dit een heerlijke ruimte om te relaxen. Het balkon is gelegen op het westen, waardoor je hier heerlijk van de avondzon kunt genieten.
Tweede verdieping: overloop, slaapkamer, badkamer en een kleine kamer, die bijvoorbeeld geschikt is als werkkamer.
Derde verdieping: deze verdieping biedt twee slaapkamers en een technische ruimte.
 

Plattegronden

Kavelkaart