Type A2,
Bouwnummer 16

De 8 woningen van type A2 zijn net als type A1 gelegen langs de Zuiderval en de Getfertsingel. Eigenlijk is dit het iets kleinere zusje van woningtype A1, met een woonoppervlak van ca. 139 m².
De begane grond, eerste en tweede verdieping zijn gelijk aan type A1, alleen de derde verdieping is iets kleiner (ligt iets terug vanaf de straat gezien). Door deze kleinere derde verdieping heeft dit woningtype geen vier maar drie slaapkamers.


Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via de  voordeur kom je op een plateau, waar je met een paar treden omlaag de enorme woonkeuken in stapt. Deze woonkeuken is met ca. 30 m² is niet alleen heel ruim, het voorste gedeelte is door een royale vide een hoge open ruimte. Met recht bijzonder wonen!
Wanneer je vanaf het parkeerterrein en de achtertuin de woning binnenkomt, is er eerst een hal met toilet en ga je van daaruit de woonkeuken binnen

Eerste verdieping: vanaf het plateau bij de voordeur gaat een trap naar de eerste verdieping, die volledig te gebruiken is als woonkamer.
Tweede verdieping: vanuit de woonkamer gaat een trap naar de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer.
Derde verdieping: deze verdieping biedt een slaapkamer en een technische ruimte.

Kortom: als woningtype A1 eigenlijk net te groot is, maar je valt wel op de bijzondere en speelse indeling, is dit misschien wel een mooie keuze!
 

Plattegronden

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Huren in Janninkkwartier, Type A2