Type A1,
Bouwnummer 20

Woningtype A1 omvat 10 woningen, gelegen langs de Zuiderval en de Getfertsingel. Het is een bijzondere woning met een woonoppervlak van ca. 146 m², verdeeld over 4 volledige woonlagen.

Indeling begane grond: vanaf het straatniveau ga je een klein trapje op naar een terrasje bij de voordeur. Via de voordeur kom je op een plateau, waar je met een paar treden omlaag de enorme woonkeuken in stapt. Deze woonkeuken is met ca. 30 m² is niet alleen heel ruim, het voorste gedeelte is door een royale vide een hoge open ruimte. Met recht bijzonder wonen!
Wanneer je vanaf het parkeerterrein en de achtertuin de woning binnenkomt, is er eerst een hal met toilet en ga je van daaruit de woonkeuken binnen

Eerste verdieping: vanaf het plateau bij de voordeur gaat een trap naar de eerste verdieping, die volledig te gebruiken is als woonkamer.
Tweede verdieping: vanuit de woonkamer gaat een trap naar de tweede verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer.
Derde verdieping: deze verdieping heeft nog eens twee slaapkamers en een technische ruimte.

Kortom: een heerlijk ruime woning met vier slaapkamers, een bijzondere indeling van woonkamer en keuken met een speels niveauverschil op de begane grond en een bijzondere vide.

Plattegronden

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Huren in Janninkkwartier, Type A1