Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in Janninkkwartier Enschede

De verhuur is gestart!

Groen, luxe en stedelijk wonen
De bouw van deze robuuste, ruime woningen, op de hoek van de Getfertsingel en de Zuiderval, is in volle gang.
Een voorzichtige prognose voor de oplevering van de woningen is november 2021.
Deze zeer ruime stadswoningen, met een woonoppervlak van ca. 140-175 m², worden gasloos en energieneutraal gebouwd.
Ze worden uitgevoerd met o.a. zonnepanelen, vloerverwarming en vegetatiedaken op de bergingen. Dat is met recht groen, luxe en stedelijk wonen!

Voor elk wat wils
Er zijn zes verschillende woningtypen: brede ondiepe woningen met veel daglicht en brede tuinen, hoge 4-laagse woningen met een vide en ‘wonen’ verdeeld over twee woonlagen en bijzondere ‘out of the box’ hoekwoningen.U kiest welk woningtype bij u past!
Iedere woning heeft een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Daarnaast biedt het binnenterrein ruimte voor ontmoeten en ontspannen in de gezamenlijke binnentuin. 

Kortom: Huren in Janninkkwartier betekent royaal en zorgeloos wonen in een energieneutrale, toekomstbestendige woning in het centrum van de historische textielstad Enschede!

Wilt u ook Huren in Janninkkwartier?
Via de knop belangstelling kunt u zich inschrijven en een eigen account aanmaken. In dit account kunt u via het online inschrijfformulier uw interesse kenbaar maken voor één of meerdere bouwnummers. 
 

Locatie

Voor elk wat wils

Huren in Janninkkwartier betekent stads wonen binnen de singels van het mooie Enschede in een energieneutrale woning, van alle gemakken voorzien en met alle voorzieningen bij de hand!